Om oss


Gördetmedrw.se startades i April 2019 av mig Robin Westberg från Sundsvall som även driver Youtubekanalen GörDetMedRW.

Länk till kanalen

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för bilar och började redan min business med fordon vid 15 årsåldern då jag började köpa och sälja mopeder & atraktorer. När Jag blev 18 var det endast bilar som gällde, jag köpte trasiga bilar och lagade dem, sen sålde jag dem och på så sätt blev det en business.

När jag var 21 år så startade jag RW Bilvårdsteknik AB som var ett exklusivt bilvårdsföretag som gjorde rekond på främst bilar. Företaget växte och vi blev fler anställda och så småningom så utvecklade jag även verksamheten till att bli en fullutrustad MECA ansluten bilverkstad. -2017 sålde jag bolaget som i skrivande stund precis fått sin nya 3:e ägare. Idag är jag inte involverad i Rw Bilvårdsteknik AB.


I början av 2019 så startade jag Youtube-kanalen som har växt med raketfart. I takt med uppbyggandet av kanalen så började också drömmen om ett helt eget varumärke att komma till. Därför gjorde jag slag i sak och startade detta. Jag har mångårig expertkunskap om området och kände mig så säker på produkterna och att i kundtjänsten kunna svara på era frågor, så det var inget att tveka över..

Webshopen startades 1:a April 2019 och har i dagsläget 3 personer anställda: 

Jag är noggrann och vill alltid använda mig av det bästa och mest exklusiva när det gäller det mesta. Därför är det riktigt högt fokus som gäller för produktutveckling för att alltid ligga i framkant.

Genom Youtube-kanalen får jag ut mycket material där jag använder mig av dessa produkter, och det är ett stort plus för er kunder så att ni vet hur ni skall använda produkterna, hur dem skiljer sig åt och vad precis du behöver till ditt fordon.