Presentkort

  • 100 kr


I lager.

Presentkortet kan inte att köpas tillsammans med andra produkter. Vill du köpa fler produkter så måste du göra 2 separata köp. Detta p.g.a av att presentkorten har en egen separat fraktmetod i kassan.

Presentkort i valfritt belopp och färg. Leverans inom 24h helgfria vardagar.

Du behöver inte göra mer än att köpa presentkortet och ange i meddelande-rutan vad som skall stå på kortet, lämna meddelande-rutan tom om du inte vill att det ska stå något speciellt. Sen levererar vi ett mail till där allt finns. Smidigt och bra!


Det är jätte-enkelt, så här går det till:

  1. Du köper presentkortet här i webshopen som vilken produkt som helst. 
  2. I kassan väljer du fraktsättet "Digital leverans presentkort".
  3. Efter köp får du ett mail av oss inom 24 timmar helgfria vardagar med ditt digitala presentkort i png-format.
  4. Du kan sen välja om du vill skriva ut presentkortet eller spara det i din telefon och leverera det som en bild till den du vill ge det till.
  5. Om du vill skriva något mer personligt än bara namn och belopp så skriver du in det i meddelande-rutan ovanför rabattkoden i kassan.
  6. Presentkortet är giltigt i 365 dagar från att vi skickar ut kortet till dig.
  7. Det står en personlig rabattkod på presentkortet. Den som får presentkortet använder sina pengar genom att skriva in denna kod under fliken rabattkod i kassan.

Ytterligare frågor om presentkort?

Vi på GörDetMedRW finns där för just dig!
Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss på [email protected] eller skriv i chatten nere till höger mellan 08:00-12:00 & 13:00-17:00.