Tävling Flygrost 500ML vinn iPhone 13 Pro (2 vinnare)

  • 189 kr
I lager.

Tävling där du automatisk medverkar i en dragning om att vinna en iPhone 13 Pro. 2 vinnare kommer att koras.


FÖRST TILL KVARN! NÄR DENNA PRODUKT ÄR SLUT ÄR TÄVLINGEN ÖVER.


((ÅNGERRÄTT GÄLLER EJ PÅ TÄVLINGSARTIKEL))


Vad ingår i tävlingsprodukten?

2 slumpvisa vinnare kommer att vinna varsin iPhone 13 Pro 128GB värde 12290kr/st. Vinnarna dras slumpvis och vi kommer filma dragningen till Instagram.

Vinner du inte så har du fått en Flygrostborttagare till ordinarie pris som är våran toppsäljare. Så det är ingen förlust för dem som inte vinner, det är en produkt du ändå kommer ha glädje av.

Och vinner du och inte gillar iPhone så kan du sälja den i kartong på Marketplace eller Blocket, det väljer man själv. Kvitto för respektive telefon följer med, inköpta 4-aug 2022.

Hur medverkar jag i tävlingen?

Det enda du behöver göra för att medverka i denna tävling är att köpa just denna produkt, det går inte köpa endast produkten som heter Flygrostborttagare, du måste köpa denna produkt med telefonerna i bild!

Det går också bra att kombinera med andra produkter i samma order. Men regeln är att ordern MINST måste innehålla denna produkt. Det är bland alla kunder som köpt denna varan som vi kommer matcha en slumpgenerator mot, slumpgeneratorn kommer därefter att plocka 2 st vinnare. Vi kommer redovisa film när vi drar vinnarna och ringer upp dem också.

Och som alltid: se till att svara i telefonen när vi ringer från 060-128800.


Hur många kan medverka och hur länge pågår tävlingen?

Vi har endast ett begränsat antal, när tävlingsprodukten är slut så kommer tävlingen att avslutas och vinnarna att koras. Annars är datum för dragning onsdag 10 augusti.