Fälgborste mikrofiber supermjuk

  • 219 kr
  • 149 kr
I lager.

Fälgborste i Mikrofiber som är mycket skonsam & anpassad för schamponering innerbanan av fälgen där man annars inte kommer åt.

Extremt mjuk borste i mikrofibermaterial. Anpassad för ett ändamål, nämligen för att kunna komma åt och tillsammans med schampo göra ren hela insidan av fälgen som man annars omöjligt kommer åt utan att demontera hela hjulet. Når att tvätta hela fälgbanan inåt motorn. Används som sista steg tillsammans med schampo

Skaftet är tillverkat i plast, försett med ett skumgummiskydd mot handtaget för att undvika onödiga repor.

Borsten är ej avsedd för rengöring av yttersida av fälg. För rengöring av yttersidan rekommenderar vi Flygrostborttagare eller Fälgsyra tillsammans med Fälgborste pro.

Endast avsedd för slutfinishen som man tar tillsammans med schampo.

Tvättråd: 

  • Tvättas för hand exempelvis i en hink tillsammans med vatten & Alkalisk avfettning eller Schampo. Går också att bara spola ren med vatten utan rengöringsmedel. Låt därefter självtorka.


Info:

Diameter: 65 mm. 

Längd: 48 cm

Färg: svart-vit.

Har du några frågor

Vi på GörDetMedRW använder produkterna dagligen och kan bistå med såväl hjälp som tips & knep för att du ska få ett riktigt bra resultat.
Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss på [email protected] eller skriv i chatten nere till höger mellan 08:00-12:00 & 13:00-17:00