Lagershop & handla på plats

Paket kan hämtas direkt efter order.
Handla på plats med Swish
[email protected]
060-128800
Öppettider må-fre 08-17 (lunch 12-13)

Maila oss din fråga!

Fyll i kontaktformuläret nedan för att kontakta oss.


Kontaktpersoner

Robin Vestberg
Robin Vestberg

Ägare / VD, Produktspecialist, Kreatör.

Oscar Jonsson
Oscar Jonsson

Foto-& videograf, Lagerarbetare, Kundtjänst

Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanliga frågorna som vi får. De flesta svaren gällande produkterna hittar du i respektive beskrivning för produkten och tips om bilvård hittar du i vår bilvårdsguide. Eller genom att följa mig på youtube.


Order beställd innan kl 12 skickas normalt samma dag. Order som är lagd på helgen skickas tidigast på måndag. Frakten tar oftast 1-2 vardagar med DHL.

Ja, vi skickar även till Finland.

Det går jättebra att handla som företagare hos oss. Som företagare så väljer du betalsättet "Klarna faktura 14 dagar". Då får du en riktig faktura på mail direkt när vi skickar ditt paket. Om du handlar ofta från oss och för högre summor så kan vi oftast förhandla fram en fast stående rabatt för ditt företag.

Om du vill returnera din produkt, kontakta oss via kontaktformuläret här ovanföreller maila oss på: [email protected] Glöm inte att skriva med ditt ordernummer så att vi vet vilket köp det gäller.

När du gjort din beställning kommer du inom ca 1h att få ett mail där det står att "vi har skickat ditt paket". Detta betyder att du kan komma och hämta paketet. Vi finns på Hantverksvägen 3A i Timrå, i samma hus som BEKAB fast på baksidan. Det finns en video hur du hittar till oss under fliken "Lagerbutiken i Timrå".

Lugn det är ingen fara, vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss direkt genom kontaktformuläret ovan och berätta vad som hänt. Bifoga alltid ditt ordernummer.