Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Skriv din fråga här!

Vi kommer snabbt att besvara din fråga.


Kontaktpersoner

Robin Vestberg
Robin Vestberg

Ägare / VD

Oscar Jonsson
Oscar Jonsson

Lager & kundtjänstansvarig

Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanliga frågorna som vi får. De flesta svaren gällande produkterna hittar du i respektive beskrivning för produkten och tips om bilvård hittar du i vår bilvårdsguide. Eller genom att följa mig på youtube.


Order beställd innan kl 12 skickas normalt samma dag. Order som är lagd på helgen skickas tidigast på måndag. Frakten tar oftast 1-2 vardagar med DHL.

Ja, vi skickar även till Finland, välj finland som land i kassan. Vi skickar tyvärr inte till norge eller danmark.

Givetvis! Som företagare väljer du "företag" istället för "privatperson" i kassan och betalar sen med Klarna. Du får en riktig PDF faktura med moms specificerat.

Om du vill returnera en produkt eller order så går det absolut snabbast om du svarar på orderbekräftelse-mailet som hör till ordern. Då kommer vi se direkt vilken order som det gäller.

Efter beställning får du oftast inom 1 timme ett mail där det står att "ditt paket är nu packat". Då kan du komma och hämta din order. Vi finns på Hantverksvägen 3A i Timrå, samma hus på baksidan av BEKAB. Video hur du hittar hit finns under fliken "Butiken i Timrå".

Lugn det är ingen fara! Det går snabbast om du svarar på orderbekräftelse-mailet som hör till ordern och berättar vad du vill ändra. Då kommer vi se direkt vilken order som det gäller och kan fixa det snabbt innan paketet går iväg.